Vergelijk nu alle Glasvezel-pakketten op jouw adres:

Bekijk met behulp van onze controle van de postcode onmiddellijk de beschikbaarheid van internet, bellen en tv op uw adres. Met die van jou postcode en huisnummer bekijken wij vervolgens bij alle providers welke abonnementen op jouw locatie beschikbaar zijn.

Goedkoop glasvezel internet vergelijken

Goedkoop internet bekijken en vergelijken kan gecombineerd met een pakket, zoals een abonnement met televisie en / of bellen, maar het is vanzelfsprekend daarnaast maar beter mogelijk om internet te vergelijken als uitsluitend product. Verreweg bijna alle internetaanbieders bieden je de zowel de te kiezen tot het afsluiten van een pakket als de een mogelijkheid te maken om een uitsluitend product af te nemen, zoals alleen internet. vanzelfsprekend kun je daarnaast hier perfect terecht om de aanbieders van goedkoop internet te vergelijken met elkaar om zeker te bedenken dat je echt voor voordeligste een optie te maken kiest. over het algemeen regelmatig valt er nochtans nog wel een leuk geldbedrag te besparen.

Wat is glasvezel internet?

Een ander van invloed aspect is de bekabeling in je huis. Als je een glasvezel internet contract af wilt sluiten, is het noodzakelijk om andere kabels bij te houden in je huis. Het signaal voor glasvezel moet via een glasvezelkabel verzonden worden; oude kabels of WiFi verbinding is bij ons toereikend voor.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Glasvezel Internet, TV en Bellen-providers bekijken en vergelijken

Om de juiste, meest voordelige glasvezel provider te vinden en aan te sluiten, heeft iedere provider een unieke vergelijker ontwikkeld. Vergelijken kan op basis van enkele aspecten, waaronder:

  • Het is belangrijk te weten dat glasvezel nog niet in iedere gemeente beschikbaar is. Om dit te achterhalen, kan er gebruik worden gemaakt van de Postcodecheck! Om te voorkomen dat je er op het laatste moment pas achter komt dat glasvezel in je specifieke gemeente niet beschikbaar is, raden we aan te beginnen met een glasvezel check.
  • Soort pakket: gaat je voorkeur uit naar enkel een glasvezel abonnement, of overweeg je bijvoorbeeld een alles-in-1-abonnement?
  • Glasvezel telecomaanbieders: heb je een sterke voorkeur voor een zekere telecomaanbieder of glasvezel aanbieder? Je kunt deze simpel filteren uit de resultaten. Voorbeelden van glasvezel providers zijn Telfort, KPN, Tele2, T-Mobile en NLE.

Wil je super simpel en betrouwbaar internet? Dan is glasvezel iets voor jou. Doe de postcode check en vergelijk snel en simpel glasvezel abonnementen van alle telecomproviders.

Kijk TV op je laptop, smartphone of tablet met de TV Anywhere app. Programma gemist? Kijk tot 7 dagen terug!

Relaxed internetten. In huis wil je internet dat betaalbaar en betrouwbaar is. Bij Budget vind je ongeveer de kosten en snelheid die bij je past.

Weet je niet welk Alles in 1 pakket je moet kiezen? Kies het ideale pakket van Caiway met bellen en internet door de pakketten van providers onderling te vergelijken.

Internet tot wel 1000 Mb/s? Meer dan 70 TV zenders? Films huren op je eigen TV? Of bellen tegen een scherp tarief? Kies voor internet, bellen & tv van KPN.

Met Ziggo wordt tv-kijken een stuk persoonlijker, beter én makkelijker. Geniet van al je kijkplezier en kijk op elk scherm, waar en naarmate je wilt.

Bij ons profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Internet is de basis van elk pakket. Bij XS4ALL stelt u uw abonnement naar eigen wens samen. U kunt aangeven voor alleen Internet of dit bestellen met Televisie en/of Bellen.

DELTA komt nog eens als meest geschikte provider van ons land voor internet en bellen via de kabel uit de test bij de Consumentenbond.

De uiterste snelheid van gangbaar DSL internet ligt zoals alledaags is rond de 100 Mbit/s, terwijl Glasvezel internet kan oplopen tot wel 1000 Mbit/s.

Kijk live en terug naar 36 Nederlandse tv-zenders. Altijd en overal de beste drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van de Nederlandse tv!

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Glasvezelabonnementen

Wat het voordeligste internet abonnement is is gebonden aan van veel factoren. Zo zijn die van jou wensen en behoeften erg bepalend om te zeggen welk internet abonnement het goedkooste bij u past. Om u een slimmer beeld te geven welk internet abonnement het meest geschikte is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet abonnement te beoordelen. Zo kunt u op onze website zien welke aanbieder het beste internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.