Glasvezel: Beste Alles In 1 Pakket

Glasvezel: Beste Alles In 1 Pakket

Er zitten altijd diverse plussen aan het kiezen voor een alles in 1 abonnement. Doordat je alle diensten in een provider afneemt krijg je vaak een korting van de provider. Dat is mooi meegenomen natuurlijk. Je hebt contact met maar één aanbieder en je ontvangt één factuur voor internet telefonie en televisie samenvoegen. Dit maakt de boekhouding vanzelfsprekend een stuk gemakkelijker en overzichtelijker. Eén niet groot nadeel is vanzelfsprekend wel dat als er bij de aanbieder een storing is, dan zijn alle diensten even niet beschikbaar. Gelukkig komt dit puur in uitzonderlijke gevallen voor.

Ben je in de markt voor de best passende premie voor een internet + telefonie abonnement. Maak dan gebruik van de abonnementen vergelijker op onze website. Je kunt op deze site handig alle combinatie abonnementen voor internet en telefonie met elkaar vergelijken.

Wil je het liefste op internet te kijken via glasvezel of toch het liefste via DSL of de kabel? Ben je grootverbruiker qua internet en is voor jou echt uitsluitend de snelste internetverbinding goed genoeg? Of is de snelheid van internet voor jou niet zo relevant en kun je prima uit de voeten met een internetcontract met een iets lagere snelheid? In onze zoekhulp vul je de postcode en je behoeften in en je kunt gelijk alle zaken voor goedkoop internet bekijken en vergelijken met onze handige internet abonnementen vergelijker op onze website. Heb je een geschikt internetabonnement gevonden? Je kunt het contract gelijk aanschaffen en zodra je afgesloten abonnement actief is bijhouden met geld besparen.

Wat zit er in een alles in 1 Glasvezel-pakket?

De inhoud van de alles in 1 pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene provider bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een te hoog zenderpakket. Bij alle internet providers zit in een alles in 1 abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in 1 pakketten in een volmaakt ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel uitsluitend eenvoudig internet aan te schaffen met een alles in 1 pakket, de nieuwe twee pakket opties vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de optie uit een aantal mogelijkheden en kun je wellicht wel kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samenvoegen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment mogelijkheden die je graag bepaalt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

|Een ander voorbeeld: bij Tele2 heb je bijvoorbeeld de Videotheek, waarmee je on demand de goedkopere films en series huurt.

Een voordeel van internet en tv in één abonnement is dat je een stuk efficiënter uit bent door beiden diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de een optie te maken om digitale tv af te nemen. Wil je ook vaste telefonie in je pakket, bestel dan alles in 1.

Tot een aantal een hele tijd geleden keken we massaal analoge tv via de kabel. tegenwoordig bezitten steeds meer iedereen een digitale ontvanger. Het voordeel daarvan is dat het beeld vaak een stuk mooier is, en je kan gebruik maken van een elektronische programma gids, of zelfs digitale mogelijkheden.

Internet en Bellen in één pakket heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een internetaansluiting met vaste telefonie is dat je geld kan besparen, omdat alle abonnementen bij één provider zijn ondergebracht.

Er zijn allerhande  internetaanbieders beschikbaar met een enkelvoudig contract waarin beide contracten samenkomen. De maandlasten van een internetabonnement inclusief telefonie is in een aantal gevallen goedkoper, natuurlijk in combinatie met een abonnement voor nieuwe klanten.

Maak gebruik van de controle van de postcode op deze pagina om een goed beeld te vormen van alle snelheden en tarieven. Aan de hand van jouw adresgegevens is het mogelijk om objectief alle internet en telefonie abonnementen te vergelijken.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: