Glasvezel: Internet Tv Telefoon

Glasvezel: Internet Tv Telefoon

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, over het algemeen wel. Het kan over het algemeen lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een aanbieder is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De providers hebben hier zeker een groot belang bij en daardoor proberen ze je te overtuigen door middel van interessante acties.

Wat zit er in een alles in een Glasvezel-pakket?

De inhoud van de alles in één pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder onder meer een groter tv-zender pakket, of een een dubbel zenderpakket. Bij alle internet aanbieders zit in een alles in één abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in één pakketten in een totaal ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel enkel gewoon internet af te nemen in een alles in één pakket, de andere twee abonnement opties vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de mogelijkheid uit een aantal kansen en kun je onder meer kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samenvoegen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment zaken die je graag laat zien of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

|Deze aanbieders leveren hun diensten via ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Doordat elke telecomprovider een pakket aan zenders en eigenschappen aanbiedt is het zeker de moeite waard om alle internet en TV-providers met elkaar te vergelijken.

Als je op hier hebt ontdekt waar internet en telecom het goedkoopst is voor jou, dan kun je vanzelfsprekend direct afsluiten naar de betreffende provider. De overstap is in een aantal gevallen alledaags online te regelen, waardoor je op vrij korte termijn al kunt onderhouden met besparen door goedkoop te surfen en bellen.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: