Delta

Wil je weten of Delta internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Consumenten die aangeven voor het alles-in-1 pakket van Delta genieten van vroeg internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. daarnaast kan er televisie op 2 keer of vaker schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen kosteloos telefoneren met andere Delta klanten. Wat door diverse als groot voordeel wordt ervaren is de opzegtermijn. Het abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar.

Alles in 1 pakket van Delta vergelijken en ogenblikkelijk overstappen? Tv-kijken, surfen en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. een goede en trouwe internet-connectie is daarom erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, downloaden van bestanden of online shoppen. Wat kan bij deze provider kiezen? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Bij DELTA krijg je meer dan alleen maar internetsnelheid.

  • altijd hele goede wifi – Ben je een fanatiek gamer? Stream je vaker dan gemiddeld films? Of heb je supersnel internet nodig voor je werk? Met het Flexpakket haal je gangbaar dubbel snelheid in koophuis met één druk op de knop. Hoe op tijd wil je het hebben?
  • Zonder zorgen online – Zorgeloos je kinderen laten surfen? dag en nacht veilig online je bankzaken regelen? DELTA weet hoe belangrijk online veiligheid en privacy zijn. daarom krijg je algemeen een Veilig Internet-licentie bij je Flexpakket.
  • super zeer stabiel internet – De meest goede verbinding met áltijd razendsnel internet. Met een upload sowieso aan de download, wordt grote bestanden versturen een fluitje van een cent. Je kiest zelf of je aan 150, 400 of 1000 Mbps genoeg hebt.

Over Delta

DELTA Fiber holland is een Nederlands telecombedrijf. We hebben netwerken door heel dit land en leggen voortdurend andere netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. evenals voor de 550.000 woningen en maatschappijen die al op ons netwerk zijn aangesloten maken we zo voor steeds meer mensen op tijd internet toegankelijk. DELTA en Caiway zijn onze merken voor de levering van internet, televisie, telefonie en mobiele diensten.

DELTA Fiber nederland is eigendom van het Zweedse investeringsbedrijf EQT. De merken DELTA, Caiway, Glasvezel buitenaf en ZeelandNet behoren tot de onderneming. Bij het gezamenlijk vof werken circa 800 medewerkers.

Delta biedt al jarenlang kwaliteit zoals het hoort. Digitale abonnementen worden al zo’n 15 jaar lang door deze provider aangeboden. De ruime mogelijkheid zorgt ervoor dat vrijwel elke consument een abonnement kan vinden dat bij hem/haar past. ook profiteer je als nederlander van de scherpe prijzen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.