KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan ontvangt u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL te kiezen ontvangt u 24/7 het maximaal haalbare qua internetsnelheid voor een vaste aankoopbedrag per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan ontvangt u dat ook automatisch, zonder dat u daar te hoog voor hoeft te betalen. U verdient natuurlijk wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop contract voor televisie, telefonie en internet. Allicht heb je ook hier de keuzemogelijkheid uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is eenvoudig. Kies alledaags dat wat het slimste aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Voor consumenten die internet alleen maar gebruiken voor mailen en surfen is 50 Mbit per seconde meer dan voldoende. Bij online kunt u zeker zijn van een stabiel netwerk met een slimme ADSL verbinding. U kunt beschikken over een snelheid van 200 Mbit per seconde om te streamen en 50 Mbit per seconde om te uploaden. Hiermee kunt u goed surfen, niet al te grote video’s bekijken maar tevens een spelletje spelen.

Online.nl internet TV

Wilt u aanmelden naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is gegarandeerd al een provider met een scherpe prijs per maand, maar u kunt vaker dan 1 keer profiteren van een internet en bellen aanbod bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een te hoog korting ontvangt op die van jou abonnementskosten. Daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen. wellicht ontvangt u er nog meer bij cadeau zoals een zonder kosten zenderpakket. Op het goede moment afsluiten kan dus zeker de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u dag en nacht de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is gelijk meegenomen. ernaast op hier van Online.nl vindt u dag en nacht de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u in huis bellen en internet afgesloten als twee losse abonnementen? En bij twee verschillende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan gebruikelijk en voordeliger. Als u kiest om de twee abonnementen te samenvoegen in een internet + tv pakket, dan bent u efficiënter uit. ook heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast die van jou boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl bellen en internet kan hiervoor een prima kans zijn. Dit 2 in een abonnement biedt digitale televisie en zeer op tijd internet combineren aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat ordinair even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op jouw adres een internet en bellen abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere abonnementen uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl bellen en internet bij u beschikbaar? U kunt uw andere 2 in een keuze in een aantal simpele stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit diverse extra’s. Met een simpel vinkje geeft u jouw keuzes door voor misschien wel te hoog tv-pakketten, interactieve televisie en te veel zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de meest bekende internet en tv pakketten van dit moment
  • simpel de keuze uit 3 zeer complete pakketten
  • ernaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.