T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste contracten van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan ernaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u kiezen voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in holland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u daarom altijd gelijk onze postcodecheck, dan ziet u op tijd welke functionaliteit er op die van jou locatie zijn. VDSL is een voordeligere keus dan glasvezelinternet, maar daarnaast minder zeer stabiel en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit sowieso ligt aan de downloadsnelheid.

Kiest u naast internet, tv of bellen ook voor mobiele telefonie van T-Mobile, dan komt u in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die voordelen er ongeveer uitzien, hangt af van het mobiele contract dat u kiest. Heeft u bijvoorbeeld een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van T-Mobile nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel contract ontvangt u 2,50 euro korting per maand en tot 2GB extra mb’s per maand. Bekijk de functionaliteit via onze postcodecheck, zodat u de allerlei abonnementen doorsnee kunt vergelijken.

 

T-Mobile alles in 1

Kies je voor een pakket van deze toch ook zeer bekende aanbieder bepaal jezelf de inhoud van je 3-in-1 pakket. Je bepaald zelf met welke snelheid je op het internet gaat surfen en of je een decoder neemt waarmee je kunt opnemen of pauzeren. Ook de diverse themapakketten die je bij T-mobile alles in 1 kunt afnemen bepaal je helemaal zelf. De keus die je kunt makken is erg snel en het bedrijf is tevens erg flexibel wat dat aan betreft. Je kunt bijna elk pakket zo aanpassen dat het precies bij je past.

T-Mobile internet

Wanneer je wilt aanmelden of een nieuw keuze wilt aankopen dan is het T-Mobile internet in huis pakket bijvoorbeeld wel iets voor jou. T-Mobile is ook een solide internet aanbieder en biedt diverse internet pakketten aan. Met T-Mobile thuis kun je zelf je internet abonnement samenstellen. Zo kun je kiezen uit alleen internet of de combinatie met tv en bellen. De T-Mobile internet snelheid varieert per postcode. Het is daarom zeer verstandig om dit voor die tijd te bekijken met een postcode check. Op enkele postcodes is zelfs glasvezel internet beschikbaar.

Internet Only behoort ook tot de functionaliteit bij T-Mobile. Met Internet in huis van T-Mobile ben je gedekt van razendsnel en betrouwbaar internet. Bij je abonnement ontvang je gebruikelijk een modem. Je kunt die van jou internet contract maandelijks zonder kosten aanpassen. immers een TV keuze erbij afsluiten, is zo gedaan.

T-Mobile helpt uw graag om je Wifi-bereik optimaal te krijgen. Ben je niet helemaal happy over je bereik in huis, dan wordt dit zo vroeg mogelijk voor je opgepakt. Je ontvangt indien nodig een T-Mobile Wifi-versterker.

 

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.