T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt kiezen voor een los internetabonnement, maar u kunt het ernaast samenvoegen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten verdient u 24/7 toegang tot 59 kanalen in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van jouw tv-abonnement via smartphone of tablet. ernaast kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. ernaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kunt u kiezen voor een aantal allerlei pakketten.

T-Mobile biedt u de te kiezen om uw abonnement zelf samen te koppels en alles zo efficiënt mogelijk op uw wensen af te stemmen. Binnenkort kunt u overigens bij Breedbandwinkel ernaast 4G voor in huis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor snel mobiel internet. Handig in soms wel buitengebieden waar het vaste internet traag is.

De snelheid varieert met DSL internet van vijftig tot 100 Mbit/s. Met T-Mobile glasvezel internet zijn nog grotere snelheden te behalen van vijftig tot 1000 Mbit/s. Doe de postcode check op bij ons om te zien welk type internet er leverbaar is op uw adres.

Woon je alleen of wordt er bij jou niet zoveel geïnternet of woon je samen, dan kun je kiezen voor vijftig Mbit/s. Daarmee kun je op vaker dan gemiddeld devices op hetzelfde moment Netflix streamen en is ernaast goed om interactieve tv-programma’s te pauzeren en op te nemen en tegelijkertijd online te gamen. nederlandse huishoudingen die vaak downloaden en tegelijkertijd online willen gamen aangeven voor 100 Mbit/s. Met deze snelheden kun je op regelmatig computers tegelijk vroeg downloaden, interactieve tv kijken en Netflix streamen. Voor de echte snelheidsduivel is er T-Mobile internet via glasvezel met snelheden tussen 500 en 1000 Mbit/s. Op vaker dan 1 keer apparaten tegelijkertijd video’s in de hoogste 4K resolutie streamen en downloaden, terwijl je online zit te gamen is dan geen probleem. ernaast kun je grote bestanden uploaden naar de Cloud. Deze snelheden zijn ideaal naarmate je thuiswerkt en grote bestanden moet delen, maar daarnaast voor nederlanders die er met regelmatig computers op los streamen.

 

T-Mobile alles in 1

Internetten: vanzelfsprekend kun je zoals bij elke provider genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de mogelijkheid uit snel internet waarbij de gewone DSL is. Je kunt echter tevens voor supersimpel glasvezel-internet kiezen.

interactieve TV: Bij de interactieve televisie bepaal je natuurlijk zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is helemaal aan jou.

Vast bellen: Wat het vaste bellen aan betreft zit je tevens goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent te allen tijde en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

T-Mobile internet en tv

Naast de internet only pakketten biedt T-Mobile internet, bellen en tv abonnementen aan. Zodra je het standaard T-Mobile thuis pakket afgesloten hebt kun je bij ons televisie aan toevoegen. Op deze manier kun je zelf kiezen wat je wel en niet wilt en hoef je niet te betalen voor dingen die je niet gebruikt. Zo kun je selecteren op hoeveel televisies je interactieve tv wilt kijken en welke zenderpakketten je eraan wilt toevoegen. Je kunt maximaal 4 TV-boxen aanvragen. Per TV-box koop je vijf euro per maand extra. Verder heb je keuzemogelijkheid uit een ruim aanbod aan zenderpakketten. allerlei sport, film en internationale zenderpakketten zijn er beschikbaar. Voor elk zenderpakket geldt een andere aankoopbedrag per maand. wanneer je tv wilt opnemen in de cloud moet je dit daarnaast tijdens de bestelling aanvragen. bellen en internet van T-Mobile kun je dus zo erg duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Met een internet en tv abonnement van T-Mobile heb je een ideaal abonnement te pakken. Je ontvangt namelijk vroeg en betrouwbaar internet en entertainment bij jou thuis. een zonder kosten Wifi-modem en Wifi-service zijn inbegrepen. Is het bereik na de installatie onvoldoende? Dan komt er een monteur langs om er voor te zorgen dat jij op vrijwel elke plek in koopwoning super op tijd internet van T-Mobile ontvangt.

Een TV abonnement van T-Mobile betekent dat je meer dan 40 zender in HD ontvangt. ernaast kijk je kosteloos naar Fox Sports een Eredivisie. Wil je uw favoriete programma op een ander moment of andere plek terug kijken? Dat kan, met de TV Anywhere app van T-Mobile. kortom met het internet en TV abonnement van T-Mobile ga je voor voordelig en kwaliteit.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.