XS4ALL

Wil je weten welke XS4ALL internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

XS4ALL Alles in 1 met internet bellen en TV is al een hele tijd de beste als het gaat om klantenservice en stabieler vroeg internet. Ze hebben dan ook het laagste storingspercentage. De XS4ALL abonnementen zijn er in uiteenlopende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk XS4ALL internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al bijna natuurlijk van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play pakket van XS4ALL? Dan wilt u sowieso weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. kiest u voor XS4ALL alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en daarnaast met de inhoud. Om te onderhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten: Pro, Plus, Smart en Compact zeer goed in orde. U kunt rekenen op niet minder dan vijftig Mb/s. Er is keuze uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het meest geschikte XS4ALL Alles in 1 pakket biedt u al een prettige internetsnelheid als u niet al teveel geks doet in huis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In die situatie kiest u onder meer voor XS4ALL Smart, XS4ALL Plus of XS4ALL Pro. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse prijs vanzelfsprekend ernaast wat hoger op, maar u verdient daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het XS4ALL Alles in 1 pakket, gaat het niet uitsluitend om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ook om XS4ALL TV. En bij XS4ALL televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U verdient om te onderhouden voldoende optie qua zenders: 60 kanalen waarvan het leeuwendeel in HD-kwaliteit. En altijd verdient u daarnaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te veel zenderpakketten. Denk hierbij aan het Kidspakket, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket, FOX Sports, Ziggo Sport totaal of het XS4ALL Pluspakket. Met het XS4ALL Pluspakket krijgt u ruim 35 zenders dubbel bovenop jouw interactieve TV abonnement. Dat zorgt dus voor extra kijkplezier. Kijk wel even goed wat u nodig heeft als u als je wilt ook al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

XS4ALL Compleet

Heeft u een KPN mobiel abonnement? En aan gaat u nu voor een XS4ALL thuis contract met internet en televisie? Of gaat u voor een XS4ALL Alles in 1 abonnement? Dan ontvangt u XS4ALL Compleet. Helemaal gratis. En dat is een mooie dubbel met uiteenlopende voordelen:

  • Afhankelijk van het mobiele KPN contract dat u heeft op dezelfde locatie ontvangt u 5 euro of 7,50 euro per maand te veel korting op die van jou mobiele abonnement. Dat scheelt u op jaarbasis 60 euro.
  • U kunt elke maand een zonder kosten zenderpakket kiezen: kies voor XS4ALL Pluspakket of het FOX Sports pakket.
  • U kunt onbeperkt en zonder extra kosten bellen tussen die van jou XS4ALL vaste nummers en KPN Mobiele nummers op uw adres.

Leuke gratis extra’s dus met XS4ALL Compleet.

XS4ALL vergelijken

Overweegt u XS4ALL alles in 1? Maar wilt u XS4ALL vergelijken met de andere alles in 1 aanbieders? Dat kan natuurlijk, en het is daarnaast zeer verstandig om goed te vergelijken. Er zijn veel personen die een afweging maken tussen XS4ALL en KPN, of XS4ALL en Ziggo, maar daarnaast KPN en Ziggo. U wilt alles onderling vergelijken. Als u gebruik maakt van de XS4ALL controle van de postcode kunt u hier ook de andere abonnementen aan toevoegen en mee laten doen in de vergelijking. Dit zijn: Online.nl, T-Mobile, Oxxio, Buget Thuis, Caiway, Delta, Ziggo, Youfone en Tele2. Door alle internetaanbieders uit nederland mee te wegen in de vergelijker kunt u zien wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor bij u thuis. Door goed te vergelijken vindt u het beste alles in 1 pakket voor die van jou situatie. De vergelijker heeft daarnaast alle Alles in 1 prijzen meegenomen, dus u ziet onmiddellijk de te verkrijgen prijzen en maandelijkse maandpremie inclusief de acties, kortingen en aanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.