Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u diverse thuis abonnementen, waaronder het Youfone bellen en internet abonnement. Dit is het hele goede abonnement als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u als je wilt al een heel voordelig Youfone sim only keuze heeft. U kunt  bij Youfone dan daarnaast kiezen uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het twee in een pakket (ook wel dual play genoemd) van Youfone bellen en internet wordt in de onderstaande tabel verder bekeken. Ze kennen bij Youfone internet TV eigenlijk een basispakket wat u verder kunt aankleden met diverse extra’s.

Overweegt u om te kiezen voor een Youfone 2 in een pakket? Dan is het te allen tijde interessant om gelijk even te kijken naar de exacte inhoud van dit abonnement. Als u afsluit voor een Youfone abonnement, dan verdient u eigenlijk een KPN kwaliteit voor een Youfone prijs per maand. Youfone heeft natuurlijk geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent dat u kunt rekenen op een goede kwaliteit als het gaat om internet en TV.

Het maakt bij Youfone niet uit welke snelheid er bij u leverbaar is. Als u gaat voor een DSL keuze dan leveren ze simpel de ten hoogste haalbare snelheid. Deze begint bij vijftig Mb/s en kan oplopen tot meer dan 100 Mb/s. een prettige snelheid voor bij u thuis. Het maakt niet uit of uw huishouden uit een persoon bestaat of uit vaker dan 1 keer personen. Met Youfone internet in huis kunt u rekenen op kwalitatief goed internet, zodat de mogelijkheid op een trage verbinding klein is. Wilt u nog sneller internet? Dan is er daarnaast Youfone glasvezel mogelijk als dit bij u thuis leverbaar is. hier komt u snel achter door de postcodecheck in te vullen.

Maar dat is niet alles bij het Youfone abonnement, bij het Youfone eenvoudig pakket zit daarnaast een groot zenderpakket voor de televisie. U krijgt ruim 40 zenders tot jouw beschikking waarvan meer dan 25 in HD-kwaliteit. En voor de voetballiefhebbers is Youfone TV helemaal perfect, want u krijgt zonder extra kosten FOX Sports een in het basispakket. hiermee hoeft u geen wedstrijd te missen van de grotere clubs in Nederland.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? afsluit u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele diegene gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV pakket bekijken en vergelijken met de andere abonnementen in ons land, zoals: NLE, T-Mobile, KPN, Oxxio, Ziggo. In een paar tellen is dit al te doen. U vult jouw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De goedkoopste vindt u direct bovenaan in de resultaten. Hierin is daarnaast al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u absoluut dat u naar de betere prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u 24/7 nog even zoeken naar de Youfone beoordelingen van een ieder die u voor gingen.

Heeft u al een Youfone keuze maar wilt u wel een aanpassing doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan nieuwe zenders aangeven voor die van jou Mix5 pakket. Maar ernaast die van jou Youfone contract annulatie is mogelijk in de mijn omgeving.

Youfone is op diverse plekken in dit land leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u absoluut bedenken of ze daarnaast op die van jou adres leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet en bellen aansluiten

Heeft u gekozen voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met logischerwijs wat bijstand van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ook gangbaar aangeven voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.